You, the petitioner
Buitenhof dordrecht 6

Extra ondergrondse afvalcontainers voor Kasteel Buitenhof te Dordrecht

15 signatures

De gemeente Dordrecht heeft dit jaar een proef gestart met het scheiden van afval. Hierbij zijn er geen extra ondergrondse containers geplaatst bij Kasteel Buitenhof te Dordrecht. De huidige afvalcontainers zijn op redelijk grote loopafstand, wat voor veel bewoners als een ergernis wordt ervaren.

Petition

We

De bewoners van Kasteel Buitenhof te Dordrecht.

 

observe

Dat de gemeente Dordrecht met het starten van de proef voor wat betreft het scheiden van afval geen rekening heeft gehouden met onze wijk, omdat er geen extra ondergrondse afvalcontainers zijn geplaatst. De huidige afvalcontainers zijn op een te grote loopafstand en worden door veel bewoners als een ergernis ervaren.

 

and request

De gemeente extra ondergrondse afvalcontainers te plaatsen naast Kasteel Buitenhof te Dordrecht om de loopafstand te verkorten en de huidige afvalcontainers tevens te ontlasten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Dordrecht 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-12 
Lead petitioner:
Ana Chegodayev 
Website:

History

Signatures